Vardagen

Veckan som försvann

Vad hände, vart försvann all tid? Det enda vettiga jag minns att jag gjort är att gå en första hjälpen kurs med Icey i tisdags. Vi anmälde oss till Röda Korsets digitala kurs första hjälpen kurs för barn. Eftersom det var på förmiddagen så anmälde vi oss till kursen som tillätt att ha barnen med. Typ alla av oss hade barn som var 6-7 månader och precis hade börjat äta lite fastare föda. Ganska lång kurs men väldigt bra att ha i bagaget. Det var tisdagen men och nu är det fredag? Det enda någorlunda vettiga jag gjort, om an inte räknar ätit kardemummabullar och hallongrottor som vettig sysselsättning, är att måla hyllor. Vi köpte IKEAs kryddhyllor för att ha i Baby Ice rum som bokhyllor men jag ville ha lite mer färg så har målat dom i färger från Little Greene och Farrow & Ball. Det är en kvar som ska målas i blått sedan ska vi bara sätta upp dom. Det var ju lite virrigt där ett tag om hur jag vill att hans rum skulle vara. Och jo, jag skriver jag för det är jag som leder inredningsprojekten. Icey kan absolut säga nej men han tar inte någon initiativ. Hursomhelst, så gick jag tillbaks till min grundprincip: inred med sådant du tycker om så kommer det gå ihop. Så jag tar lite i taget och känner efter. Det är just vad helgen ska ägnas åt, piffande. Om typ två veckor kommer Iceys ena syster och mamma och just nu är vårt hem lite mer “in progress” än vad jag vill. Så jag tänker att dom där tavlorna äntligen ska upp, skåp ska säljas och köpas och vem vet, kanske kommer en liten taklampa upp? Har jag sagt att jag avskyr taklampor haha. Det har funkat bra utan men med tror familjens yngsta medlem skulle uppskatta lite mer belysning. Eller åtminstone lite mindre mörker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.