Girlytalk

Sjukling

Åh, det gick inte alls som tänkt inatt. Vid midnatt blev Baby Ice väldigt förkyld. Helt plötsligt, vet inte var det kom från? Han var väldigt snuvig och hade massa slem i halsen och hostade. Han ville inte alls sova i sin säng och kände att jag inte ville vara ensam förälder så vi gick och lade oss hos Icey. Det är hans första riktiga förkylning. Innan har han varit lite snuvig och nyst men inte alls så här. Vi tycker det hjälper när han får sova med huvudet lite högre upp och helst vill han sova hos oss. Det får han såklart och när han sover mellan oss och är lite kinkig så har han en hand på mamma och en på pappa. Så vi fick några timmars sömn men jag sov nog minst för det sista jag läste innan jag gick och lade mig var en artikel om en mamma som hittade hennes son blå i hans säng. Himla smart att läsa det precis innan läggdags!

Det blir till att ta det lugnt idag så hoppas vi Baby Ice mår bättre imorgon. Sover han mycket idag så ska jag passa på att göra klart lite admin och förbereda paket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.