Inredning,  Livet

Odjur och planer

Höstkliet har gjort entré. Det kliar att göra om allt. Men först jobbar vi hårt med att bli av med våra odjur. Inga stora sådan. Ganska små. Silvermaskar och jordgettingar. Ganska envisa saker. Nu har vi slängt ut det mest i skafferiet och idag såg vi bara en fluga. Så det finns hopp i köket. Det är värre med jordgettingarna utanför dörren. Vill ju helst inte reta upp dom för mycket.

De få stunderna Icey och jag har till att prata tillägnas mycket åt planer, kortsiktiga och långsiktiga. Vi tror vi hittat ett upplägg för vardagen men Icey måste bara kolla med sin chef först. Vi funderar även på om vi kanske ska flytta ut från city och lite med till förorten. Kanske till och med till något mindre men med bra planlösning. För vi har landat i att vi blir kvar här några år. Under sommaren pågick en febril övertalning om att vi ska flytta nu. Av många anledningar så skulle vi göra det men på grund av långsiktiga karriärsmål och sjukvård väljer vi att stanna lite till. Vi letar verkligen inte febrilt efter något nytt men det finns i baktanken om vinster något. Samtidigt så vill jag så gärna göra om allt. Det är egentligen bara ett rum jag är helt nöjd med här och det är arbetsrummet/gästrummet. Dom andra rummen skaver på något sätt. Det kanske bara fattas någon växt eller så men lite förändring behövs. Helst utan att köpa på oss mer saker. Ibland hjälper det ju att bara flytta runt lite möbler och sådant. Mest panik fick jag över Baby Ice rum. Det är ju även ett litet grästrum men jag kände lite att hans behov kommer förre gäster (som inte kommer). Så jag funderade på att flytta runt bäddsofforna men så var det det där med att jag gillar arbetsrummet och vill inte ändra något där. Satt inne i hans rum i en timma igår och tänkte. Nu känner jag att jag vill göra det så mysigt att han vill vara där och till och med somna där. Han kommer inte leka på sitt rum riktigt än. Det gick bara så fort över sommaren. Han var en liten bebis när vi åkte och nu lekar han med leksaker och vill vara med och ser och känner saker. Det blev viktigt för mig att han har ett ställe som han tycker känns som hans. Mysigt och lite coolt. Detta tycker jag ser så himla härligt ut och är lite av en målbild.

Bild från @annacate

3 kommentarer

  • Alex

    Tror du ni landar i Sverige tillslut?

    Superfint barnrum, vi är också i ommöbleringstagen. Det är skönt när det blir rött ❤️

    • natalia

      När min lillebror ber mig flytta hem och min man helst vill till Sverige så är det svårt att säga nej. Har dock varit tydlig med att jag tänker mig en längre mellanlandning 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.