Sverige

Sommarsverige!

Vi kom fram och njuter för fullt av sommaren, familjen och kaoset.

Vi funderade ett tag på att köra hela vägen upp från Rotterdam till västkusten men kom på att vi kanske skulle börja med en kortare längre resa än sisådär 13 timmar i bilen för Baby Ice. Så vi valde färjan från Kiel till Göteborg. Icey tog ett test på lunchen på fredag och så åkte vi på lördag morgon. De kollade det negativa Covidtestet vid incheckningen och inte vid ankomst. Färjan var halvfull och vi märkte mest av övriga passagerare vid avstigning. Mest för att det alltid blir kö vid trappor och hiss. Vi valde en liten större hytt och en egen säng till Baby Ice. Kände att vi gjorde helt rätt som tog färjan för det var nog precis vad en liten bebis orkar med. Vi stannade en gång på vägen till Kiel så han fick äta och sprattla av sig liten och sedan stannade vi i Kiel för mat och sträck på bilen. Resten av vägen sov han vilket vad det vi hade hoppats på.

Här i Sverige har vi hunnit med midsommar, födelsedagsfirande, ommöblering, IKEA snickeri och två nätter i Stockholm för flyttpackning. Det är fortfarande rörigt med wellpapp, flyttlådor och tre kids men vi tror det ordnar upp sig. Förhoppningsvis snart för jag känner mig lite stressad över allt som ska hinnas med.

Hur har er start på sommaren varit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.