Vardagen

Vaccintrött

Ska inte kalla det en biverkning för jag tycker det låter så allvarligt. Det här är inget farligt men två effekter jag märkt efter att jag fått Pfizer covid vaccin är att jag bli lite trött andra dagen och mjölken sinar något. Så var det efter första sprutan och så var det igår. Fick sova middag för jag blev så trött och Baby Ice fick extra ersättning.

Idag känns det bättre igen fast lite stressigt. Känns som det är mycket att fixa innan åker. Igår fick jag också nog och bestämde mig för att ringa Skatteverket för att kolla vad som hänt med Baby Ices samordningsnummer. Ehh, jo men ambassaden har inte skickat in ansökan. Så mailade dom lite argt igår men som ni vet så har dom inte öppet varje dag så jag får vänta på mitt svar. Så himla irriterande. Speciellt eftersom jag tror att pappersarbetet nu har gått ut så måste ansöka om nytt och det kommer inte hinna komma innan vi åker. Puh.

Idag måste jag börja packa lite och fixa mina växter. På fredag checkar växterna in på ett pensionat över sommaren. Vi kommer vara borta i cirka två månader och vi känner inte någon om området så det känns snällare att ta växterna till Iceys kollega som får ta hand om dom.

Först, frukost medan jag väntar på min läkaren som ska ringa. Har längtat efter det här samtalet så jag hoppas Baby Ice inte vaknar förrän efter samtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.