Barn

Första värmen

Sommaren bara dök upp. Efterlängtad av de vuxna men en chock för Baby Ice. Han tycker inte alls om det. Idag blev det för mycket så han och jag har mest hängt i husets kallaste rum. Han har mest skrikigt vilket är väldigt olikt honom. Helt otröstbar har han varit så när jag väl fick honom att sova så har jag stannat med honom. Har gett honom lite extra ersättning också vilket kanske hjälpte lite. Det blev hursomhelst den mest oproduktiva dagen på länge men ibland blir det så och det är okej. Fick förvisso läst fler sidor än jag läst sedan februari så det är alltid något.

Han ville inte sova i sin säng inatt vilket heller aldrig händer vid första nattningen. Så han får sova mellan oss i sitt babynest som han älskar. Tror kanske det blir lite kyligare imorgon. Hoppas på det, för hans skull.

2 kommentarer

  • Alex

    Rekommenderar STARKT en barnvagnsfläkt, finns inte i Sverige så kolla om det finns hos er eller beställ. Bästa barn-köpet vi gjort tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.