Barn

Bebiskaoset

Dagligt morgonkaos nuförtiden.

Haha, dagen efter mitt senaste inöägg blev allt kaos. Skurken heter napp. Lägg sedan på en besserwisser svärmor, lite sömn och en massa administration att fixa med så som att få fram rätt papper och stämplar till myndigheterna i Sverige och Island. Just det, fick även brev från sjukhuset om att en patient som låg inne samtidigt som jag hade någon super resistent bakterie så Baby Ice och jag fick gå och testa oss. Här ligger man inne under en pandemi och så ska man handskas med en bakterie också. Nä, allt blev bara kaos. Inte så himla dramatiskt men tillräckligt tröttsamt för att jag inte skulle hinna kika in här. Förra veckan var dock dramatisk och jag hade en ny pandemi dipp men tar det någon annan gång.

Det har inte bara varit kaos. Mina föräldrar har varit här vilket gjorde mig tårögd av lycka. Baby Ice har lärt fått kläm på ätandet och hungern. Jag har köpt nya kuddar. Imorgon är det återbesök på sjukhuset och jag ska prata om förlossningen, preventivmedel samt fråga om jag kan ta mitt Covid vaccin när jag tar alla andra mediciner, mineraler och vitaminer efter kejsarsnittet.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.