Fredagslänkar

Fredagslänkar

Godmorgon från ett soligt Rotterdam! Äntligen är våren tillbaks. Vädermässigt har det varit en ganska trist vecka som dominerats av grå himel, blåst och lite regn. Så den där lampan på himlen är väldigt välkommen för lite energipåfyllning.

Helgens podd: Följer Elin Kjos resa mot cancern på Instagram genom att kika in på hennes konto då och då. Klarar inte riktigt av att följa henne då jag är så rädd för tråkiga slut, speciellt just nu. Det hjälper inte riktigt min sinnesnärvaro inför förlossningen om vi säger så. Hon gästade Framgångspodden för ett tag sedan för att berätta om sig själv och hennes sjukdom. Jag är så himla imponerad av hennes mod, styrka och envishet och tyckte det blev en väldigt bra intervju.

Helgens läsning: En bättre krönika av Freddie Sayers.

Helgens shopping: Besatt av den här väskan men också väldigt velig. Har man velat i typ tre veckor så kanske man ska slå till? Eller släppa den.

Helgens recept: På fredagar tipsar vi om maträtter i vår familjechatt. Idag blir vårt bidrag denna supergoda kycklingratäng.

Helgens TV tips: Skulle önska att jag hade något hett tips på serier här men jag bor med en man som kan se om Så mycket bättre obegränsade gånger. Så det gör vi på kvällarna. Han kan varenda låt, varandra artist och tolkning men kan inte se slut på det. Själv har jag inga bättre förslag så jag vänder på det, vad finns det att titta på?

Helgens låt: Måste väl ändå vara denna? Fortfarande.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.