Livet

Alla hjärtans dag

Hej från sjukstugan! Vi har åkt på någon förkylning eller vi och vi, jag startade väl detta. Lagom till helgen så smittade jag Icey så nu kan vi i alla fall vara sjuka ihop. Det är mest halsen och hosta som ställer till det. Barnmorskan sa att gravida ofta är förkylda längre än vanligt men nu är det lite segt. Vi sover, bakar, äter soppa och sover mer. Ikväll har vi dock duschat och tagit på oss riktiga kläder. Till middag väntar lamm, min favorit. Dagen började med blommor och till fördrinken fick jag mitt favorit doftljus. Så det är en lite krasslig men glad tjej som kikar in här.

Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag och hört av er till vänner och familj. Om inte, så passa på innan dagen är slut.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.