Gravidtankar,  TV

Nya Coronaregler och massage

Dagens present innehöll Baby Ice första present <3

Har precis kommit hem efter lite grejande med post och inskrivningar. Min barnmorska ringde vid lunch och det var ett väldigt bra samtal när jag väl hade torkat tårarna. Hon sa att vissa ska man inte lyssna på och att inte alla läkare är så bra på att kommunicera. Hon berättade också att mina blodprov såg jättebra ut. Jag gjorde också ett NIPT test i samband med mina blodprov och barnmorskan sa att det inte visade på några kromosomavvikelser. Icey hade varit lite orolig medan jag nästan hade glömt bort det. Fick även post idag, både paket och min remiss till det andra sjukhuset. Informationspaketet från sjukhuset var flera sidor med det står bland annat att dom inte mäter BMI på gravida. Så jag släpper det tills nästa besök.

Idag kl 18:00 träder lite striktare regler i kraft i Nederländerna för att bromsa spridningen av Corona. Ganska förståligt samtidigt som för oss ändras inte så mycket. I korta drag handlar det om att skapa mer utrymme så till exempel affärer kan inte längre släppa in hur många som helst och kan man så måste man jobba hemifrån. Vi går redan en och en till mataffärer och går oftast under dagen då det inte är så mycket folk. Icey jobbar redan hemifrån och hade tänkte göra det oavsett. Jag lider med länder, och speciellt städer, som är väldigt tättbefolkade. Kanske mest London som är en av de mest klaustrofobiska städerna jag vet om och en av de mest sociala. Det enda jag hoppas där är att dom får ordning på testningen. Här funkar i alla fall den delen bra och du kan få en tid samma eller nästa dag. Spårningen däremot har förbättringspotential. Är det inte lite underligt att man inte samarbetar för att ta fram en grund i alla fall till ett bra spårningssytem?

Nu ska jag kila iväg till min massör, ska försöka göra det till en regelbunden grej. Det är ett litet ställe med två behandlingsrum och två massörer så det är inte så mycket folk. Ikväll ska jag kolla klart på Advokaten. Har ni sett den? Om inte kan ni skippa den, det även väldigt segdragen kriminalserie. En riktig feelgood dokumentärserie är Catwalk. Såg aldrig filmen så är glad att jag kunde se serien. Väldigt härlig! Kanske till och med ska hyra filmen någon dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.