Vardagen

Näst sista karantändagen

Tjoho vad jag mått illa idag. Hela dagen har känts kämpig. Fick i alla fall i mig lite potatismos och hemmalagade fiskbullar på kvällen. Även om många måltider är en kamp så kan jag äta det mesta. Kaffe, choklad och annat godis är det enda som inte går alls. Med ett undantag, Djungelvrål. Så häromdagen bad vi Iceys syster baka en inte allt alltför söt chokladkaka och den har gått bra att äta lite av. Två koppar varm chockad gjorde däremot att jag mådde så illa att jag inte kunde sova på natten. Kött är också lite känsligt men jag testar alltid i alla fall även om det inte alls går.

Dagarna just nu är lite extra tuffa. Dels för att jag inte mår topp men värre tycker jag det är med en väldigt sorgsen man. Jag försöker bara se till att finnas där samtidigt som han vill finnas där för mig. Ikväll skrev han klart sin minnestext till tidningen och imorgon hoppas han kunna gå till bårhuset innan dom stänger kistan. Kan han inte gå imorgon med sina syskon så har jag sagt att jag följer med honom på fredagen.

Idag stod också vårt andra Covid test på schemat. Det blir lite mindre obehagligt ju fler man gör faktiskt. Vi skulle få svar om 24-36 timmar. Eller rättare sagt har vi inte hört något efter 36 timmar så är vi fria. Så imorgon kväll flyttar vi in hos Iceys föräldrar där även hans yngsta syster är samt hans moster (kusinens mamma). Vi har sagt att vi ska berätta för hans systrar om graviditeten samtidigt men jag vill inte heller att det tar fokus från minnena och helgens begravning. Vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.