Vardagen

Helgen som gick…

Den flög förbi typ. I lördags picknickade Icey och jag en park i strålande sol och värme. Pratade om allt mellan himmel och jord. Bland annat om ex och likheter. Mina har alltid varit bättre på siffror och logik, varit übersnälla och trygga. Tycker Iceys ex och jag alla är så olika och har tyckte att det varit så märkligt. När jag frågade så han att det likheten är att vi alla varit/är självständiga som inte behövt en partner. Den likheten kan jag leva med.

Igår ägnade vi oss åt favoritämnet logistik. Mycket sommarlogistik och budgetar. Vi fick skickat iväg mail för offerter om flytt och borttagning av Parkslide. Flytten tror vi går på något mellan 15000-30000kr baserat på erfarenhet men vi får se. Skulle vara bra att veta så man kan planera för det. Parksliden är trixigare. Har någon av er tagit bort en sådan? Vi har försökt gräva själva men det kändes helt förgäves. Jag vill också vara säker på att firman jag anlitar gör sig av med avfallet på rätt sätt. Får se vad den offerten hamnar på.

Helgen avslutades med en super härlig catchup med mitt bästa tjejgäng. Så kul att se och höra dom. Var alldeles för länge sedan sist.

Idag ska jag försöka skriva klart inlägget om mig och min uppväxt som en läsare önskade. Började på den igår men det blev så dåligt. Kanske känns inspiration bättre idag. Så kul med önskningar om inlägg och kommentarer generellt. Tack för det! Många kanske tror att det flesta som läser här är kompisar som jag känner men icke. Jag vill kunna skriva obehindrat och fritt så därför är den anonym och okänd bland kompisar. Mina närmaste vänner känner till den för det är inte mycket dom inte känner till om mig överlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.