Tankar,  Vardagen

Prokrastinering

super-bowl-squares-print-out-betting-party

Den här veckan var kanske lite för känslomässigt intensiv för att jag skulle lyckas vara produktiv. Jag försökte ju få lite nya rutiner och sedan kom den där kallduschen fylld av mitt förflutna och någonstans så tappade jag motivationen helt. Att svara på ett enkelt och kort mail tog mig två timmar. Sover gör jag knapp och att döma av min hy så är stressnivån skyhög.

Lördagens äventyr var väldigt välkommet men alltså, jag är för gammal för att krypa hem klockan 3 och gå upp klockan 9. Det kvittar ju egentligen för den där listan från helvetet som jag nämnde i början av veckan den försvinner inte hur bra jag än gömmer den. Oberoende av trötthet så finns det måste. En hel dag tog det! En hel dag tog det att samla ihop kraft för att ticka av saker på listan. Saker som var avklarade på typ 30 min. Japp, när effektiviteten slår till så slår den till. Nu är det en sak kvar, mitt svar till Tingsrätten. Något jag skulle kunna skriva ihop på en timma om det var för någon annan men så är det inte. Jag har blivit ett av de där familjefallen som jag avskydde när jag pluggade juridik.

Men ikväll ser jag på Super Bowl. Och tänker osunt mycket på den där M som jag såg igår. M som var mycket sötare i verkligheten än på bild. Försöker ändå fokusera på Super Bowl, för fotbollens skull, inte för reklamens skull. Det är ett sportevent som för alltid kommer vara förknippad med min separation. Nu kan jag reglerna, förstår spelet och har en favorit. Så, nu håller jag tummarna att Seahawks vinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.