Girlytalk

Vecka 7

De har uppdaterat WordPress-appen som jag bloggar från och det har blivit så mycket krångligare att använda den. Så tråkigt! Lusten, som ju är anledningen till att bloggen finns, blir som bort blåst.

Den här veckan ser jag framemot att börja individuella samtal med studenter och föräldrar (både biologiska och fosterföräldrar). Redan imorgon 08:00 har jag mitt första möte.

Och på fredag har jag bokat in en lunch med en vän. Hon berättade när vi bokade dejten att hon är gravid och jag kände mig inte ens lite bitter. Go känsla! Ibland fylls jag nämligen av den där bitterheten på att “alla andra” är gravida.

min mens är i skrivande stund två dagar sen köpte ett test som jag gjorde i all hast. Inte gravid. Ibland tycker jag att ett “inte gravid” hjälper mensen att komma. När hoppet tas ifrån en lixom så kommer mensen. Vi återkommer helt enkelt till mensen senare. När den behagar dyka upp. Nils är förkyld aå det krävs nog ett mirakel om jag inte behöver vabba den här veckan. Men jag är glad. Det är vår. Livet är gött!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 7