Girlytalk

Igår och effekten av den dagen

Igår var jag hemma för att jag var sjuk, eller mentalt sjuk. För sjuka är ju så mycket mer än feber. Jag hade tyvärr dåligt samvete hela dagen. Som om folk inte överlever utan mig. Så dumt! Så vad gjorde jag då?

Jag gick upp och gjorde frukost till Nils och sen leker han själv i 1.5 timme medan jag somnade om på soffan. Gött!

Då pysslade vi en stund och jag åt frukost igen. Sen satte jag en köttfärssås på kokning. Det ska bli lasagne imorgon. Och köttfärssås som får koka länge är ju ungefär 100% godare än den där snabbavarianten jag brukar göra.

Och så pysslade jag på med mina blommor.

Efter lunch åkte vi på second hand-runda. Nils ville ha egna pengar och betala själv. Han var så stolt att han nästan sprack.

Och så var det passet. Och sen handla. Och laga köttbullar med pressad potatis och gräddsås. Och vi lekte med lera.

Nils uppfinner och bygger saker mest hela tiden. Så roligt och knäppt.

Och så lite styrketräning och en löprunda med tunga ben. Lyssnade på podd om Haile Selassie, men tyckte inte det var så intressant. Experten var lite monoton och jag vet inte vad jag ska tänka om honom. Han var väl iofs som människor är mest, både bra och dålig.

Sen var jag trött. Men glad. Hamnade i soffan med Volker och åt chips. Och knäckebröd. I den ordningen.

Känner mig mentalt utvilad. Måste göra sånt här oftare. Inte vara ledig från jobbet eller jobba för länge utan alla de här sakerna jag mår bra av.

Kommentarer inaktiverade för Igår och effekten av den dagen