Girlytalk

Vecka 6

Första veckan i februari kommer med sol och massa olika planer! Så kul! Dessutom ska jag ha mens och kommer därför ha pms hela veckan. Men ja fokus på det roliga!!!

På tisdag har jag uppföljningsmöte med en grupp jag började jobba med för 1.5 år sedan. Jag ska prata om vad jag har gjort och mätt och haft för förväntningar. Hur det ser ut för den här gruppen jämfört med kontrollgruppen. Efter det här infomötet på gruppnivå börjar jag med möten på individnivå nästa vecka. Jag tycker att det är så kul att få se föräldrar. Det förklarar ofta så mycket av hur deras barn är.

På onsdag är V borta på kvällen och på torsdag stänger förskolan tidigt och vi ska fixa med Nils pass.

Jag älskar att ha planer för tiden går så snabbt. Men känner att den vän jag umgåtts mycket med som har sånna problem i äktenskapet inte är ett alternativ just nu. det suger för mycket energi.

Jag tror det kommer bli en toppen vecka, och det var längesedan jag kände så!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 6