livet

Tacksamhet

Har ni en tacksamhetsdagbok? Jag har det inte, men jag försöker att förhålla mig tacksam till vad livet har att erbjuda. Så, en kort lista över vad jag är tacksam över just nu.

  • Resor. För mig är resor en så mycket större upplevelse än själva dagarna jag är på resande fot. Jag är tacksam för möjligheterna jag har att resa och uppleva världen och jag förstår att det inte är alla förunnat.
  • Mina vänner. När vissa personer backar lite är det någon annan som kliver fram. Vänner som är nära i hjärtat även om vi inte kan vara det fysiskt. Nya vänner som snabbt krupit in som riktiga glädjeämnen och stöttepelare.
  • Bubbles and fun. En speciell sms grupp där det alltid finns stöd, skratt, tid för tankar och omtanke. Så tacksam för denna skara härliga tjejer som Natalia fört samman!
  • Småkakor, för jag fullkomligt älskar hembakade kakor. Just nu i min frys kokosdrömmar och kolasnittar, så gott.
  • Bloggen. För att jag får skriva av mig och för er som läser, och de som kommenterar. Ni gör mig så glad!