IVF,  livet,  resan mot mamma

Februari

Årets andra månad, börjar det inte anas lite vår nu? Solen värmer lite mer och den visar sig lite tidigare och lite längre på dagarna. Vad är planen för februari då?

En solresa, en AW med gamla kollegor, ett besök på Gothenburg Horseshow med min syster och hästtokiga systerdotter och sen i slutet av månaden så börjar jag min IVF behandling.

Däremellan kläms det in en översyn av mina huslån. Kanske kan värderingen som gjordes i våras kan gynna mig så att jag kan minska amorteringstakten lite. Det skulle vara skönt att kunna sänka de månatliga boendekostnaderna och lägga de pengarna på hög för kommande investeringar. Får se vad bankmannen återkommer med för besked.

Sen hoppas jag att jag kan få in ett besök av mina föräldrar också, alternativt åka till dem en helg om det är så att det finns lite snö som möjliggör skidåkning. Och häng med Natalia och Icey som är på besök när jag kommer hem från solen. Och nattgästande fotbollskillar. En månad full av social energi, hopp om våren och tulpaner!