Girlytalk

Vecka 5

Sista veckan i januari är hääääääär!!! På lördag är det äntligen första februari!

Lördagen börjar på bästa sätt. Eller njae. Jag vaknade ganska täppt. Men sedan satt jag och Nils i soffan i två timmar drygt. Jag läste bok och drack kaffe och Nils såg på magiska motown. Så härligt program och musik!

Sedan var Nils på kalas. Pirrigt för oss båda. Så roligt sitta se Nils med dagiskompisarna. han är avvaktande och iakttagande, en pajas men också trevlig. Han ställer inte till med något utan han är exemplarisk i sitt uppförande. Lite försynt. Jagkände mig så stolt. För att han uppför sig och inte bullrar allt för mycket i nya miljöer. Stora bäbisen!

Sedan var jag helt slut. Sov i två timmar medan v och åkte skridskor. Och idag har jag varit ensam hela dagen. Vaknade på ett fantastiskt dåligt humör. Ensamtid är något jag behöver. Nu var det längesen. Jag känner lite mer frid i själen efter idag. Tack för det min älskade man.

I alla fall! Vecka 5 är min sista lugna vecka i vår, tror jag. Jag ska gå så tidigt som jag kan från jobbet så ofta jag kan. Lägga in ett extra träningspass. Hämta Nils tidigt och dricka kaffe i solen.

Min WordPressapp strular jättemycket vilket gör att min lust att blogga sjunker drastiskt. Jaja. Vi hörs säkert under veckan i alla fall!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 5