Girlytalk

Två dagar i januari

Nu har nästan hela januari gått och jag har sugit varenda karamell ur vår vistelse i Stockholm runt jul och nyår. Livet i januari kräver att man har något att krama lite livskraft ur. Så åter till 2a och 3e januari i ett Stockholm med +8 grader.

Vi åt kebab efter en lugn frukost. Jag sov ganska dåligt pga oskön säng men njöt av att typ aldrig ha något att passa. Vi åt kebab (som alltid) innan vi drog oss mot Kristineberg och en ny lekpark: spårvagns parken.

Förutom spårvagnen, signaler, vägar med trafikskyltar fanns en hinderbana, sandlåda, gungor, studsmattor och en stor klätterställning med kana. En riktig hit! Och det fanns gott om springplats.

Precis bredvid fanns ett supermysigt kaffe som heter Russin. Väldigt lugnt och mysig stämning. Allting bar gott och hemgjort. Jag uppskattar allt som inte är kedjor mer och mer. Fika gjorde vi så klart. För att sedan dra oss vidare till lekboskén eller uggleparken.

Den var lika rolig som sist men väldigt mörkt. Alltså i ugglorna. Själva parken var upplyst.

Kommentarer inaktiverade för Två dagar i januari