Girlytalk

Mellandagarna del två

Så fortsatte mellandagarna sin lunk med vila och vänner. Så här såg det ut.

Nöjd unge med paket

Vi träffade vänner. Gu va jag älskar dem. Vi var hos dem. Drack kaffe och åt gammalt julgodis. Barnen lekte. Skvallrade och funderade över var man ska bo. Sedan gick vi ut. Frös. Pratade. Underhöll barn. Våra barn är otroligt olika men går ändå helt okej ihop ändå. Lycka på den. Sedan fikade vi. Vi hittade semlor. Jag har inga skrupler när det kommer till semlor, finns det så äter man.

Sedan åkte jag hem till min bästis. Bjöds på mat, vi , drinkar och samtal. Vi gjorde year compass och skrattade och drömde fritt.

Dessutom sov jag över. Man sover över för lite som vuxen. Ligga och prata. Mysa. Fundera och se på tv ihop. Den här vännen har jag sovit hos i alla faser av livet. Hennes hem har varit en fristad sedan jag var 10 år.

Sedan blev det efter Nils önskemål Leos lekland. Tur att han hade sällskap av en kompis. Synd att de alltid sprang åt varsitt håll.

Sedan strosade jag och V en snabbis på stan. Jag hittade den optimala college tröjan och köpte två. Och så en svensk fika. Älskar fika utan choklad. Mums!

Och sen var mellandagarna slut. Jag kände mig glad ända in i själen, utvilad i varenda por och redo för ett nytt år. Låt oss vänta ytterligare ännu innan om vi pratat om det.

Kommentarer inaktiverade för Mellandagarna del två