Girlytalk

Nakenbilder

Min exman förekom ibland i media. Och i början av vårt förhållande visste jag inte hur jag skulle förhålla mig till det. Delvis har han ju en del av sin person i media som blir extra tydlig (den som media gillar) och det var inte min favoritdel av honom. Så jag blev lixom förvirrad vem han egentligen var. Sedan kände jag att han lixom inte tillhörde mig. Utan blev allas. När han tyckte och tänkte saker i tv, då var det ju inte mig han diskuterade med utan “alla”.

Nu var det ju inte tal om några nakenbilder eller mängder med press han gjorde men jag minns ändå detta. Och tänker på det ibland när jag ser att en influenser köpt underkläder och sedan poserar sexigt (?) i dem. Jag tänker så klart att det är hennes grej och val men hur känner de som känner henne? Eller en partner?

Hur hade min man känt om jag la ut nakenbilder på mig i bloggen? Eller på honom?

Det finns nakenbilder på oss. Tillsammans. Det kändes lixom tryggast så. Analogt finns dem för oss. Jag tycker själv att jag är skitsnygg och sexig. Jag har en grymt snygg kropp och hade roligt när vi tog dem. I den aspekten skulle jag kunna lägga ut dem. Men de är ju privata? Nästan nakna.

Var går gränsen funderar jag på?

Kommentarer inaktiverade för Nakenbilder