Girlytalk

Vecka 2

Det känns inte alls som söndag men likväl är det ju söndag och dags för 2020s första vecko-lista.

När en nystart kommer är jag alltid hyperplanerad. Jag älskar ju att planera och fundera. Optimera. Min bullet journal är fylld med good habit tracker för årets alla månader och en matplanering. Så gött!

Tänker lägga fokus på planering hela veckan. Massa möten på tisdag då vi säkert ska planera något och sedan på onsdag ska jag planera själv. Först på torsdag har jag möten med elever.

Det ska bli spännande, även om det är med en klump i magen, att se hur Nils reagerar på förskolan. Det har varit ganska tufft under jul. V och Nils har bråkar mycket. Nils tycker att hans pappa blir för frånvarande ibland, vilket jag tyvärr, håller med om och då blir Nils rabiat och V reagerar på ungefär samma sätt som Nils… så när reglerna är andra och vi är på resande fot blir det jobbigt. Inte lika tryggt för Nils. Det tar vi med oss.

Jag har planerat och beställt mat för två veckor. Undra om det funkar? Skulle vara så skönt. Ska hämta maten på tisdag.

Annars handlar det om att överleva fram till helgen. Vila. Läsa ut min bok. Se på spåret och ha en härlig helg.

Januari är min hatmånad så jag försöker att ha mycket tid att andas och må bra inlagd.

Kommentarer inaktiverade för Vecka 2