Girlytalk

Nyårslöften 2020

Här kommer mina nyårslöften för året och vad jag hoppas att de leder till.

Läsa 15000 sidor. Jag älskar ju att läsa (och nådde nästan 15000 sidor i fjol). Det ger mig ett sånt enormt välmående, mindre stress och mindre tid med mobilen.

Skriva ned fem underbara stunder varje månad. Vill öka min förmåga att uttrycka mig i skrift, nu när jag i huvudsak skriver på mobilen blir mitt skriftspråk lidande. Dessutom hoppas jag på att vara ner i nuet (utan mobil) och bli ler tacksam.

30 min promenad eller vardagsmotion per dag samt 20 träningspass per månad. Min träning är inte vad den brukade vara (innan graviditet och Nils) och jag känner mig trög. Mitt liv blir bättre när jag rör på mig mer. Jag hoppas hitta en rutin som fungerar.

Styrketräning med fokus på bålstyrka. Jag hatar styrketräning för överkroppen. Det märks nu. Jag är så trött i ryggen. Inte alls okej! Jag har relativt stora bröst och behöver regelbundet stärka överkroppen.

Mer tid utan mobil. Använder mobilen för mycket. Jag vill lägga tiden på annat. Vara mer här och nu. Inte slösurfa bort tiden.

3 shoppingfria månader. Detta hade jag förra året också. Januari, februari och mars köpte jag inget. Så klart bra för ekonomin men jag kände också att det blev någon form av standars för resten av året. Att jag shoppade mindre även senare under året.

Besöka 20 nya platser. Det här är ett stående mål som jag alltid håller. Jag älskar att upptäcka! Världen är underbar och detta mål uppmuntrat mig till nyfikenhet och rörelse.

Laga mer mat och goda efterrätter. Mer variation. Mindre chips och godis på helgen och mer njuta av hembakat.

Önskar mig att bli gravid. Men vill inte sätta det som ett mål. För det blir ju som det blir. Och hur det än blir blir det bra.

Kommentarer inaktiverade för Nyårslöften 2020