Girlytalk

En resa i månaden 2020

Som traditionen är så bjuder jag er på mina drömresor så här på årets första dag.

Januari

Hem. Jag hatar januari. Jag tycker den månaden är kall, seg, mörk och deppig. Ni vet så som andra kan hata november? Jag ska verkligen försöka att tänka annorlunda i år. Mysa mysa mysa och stimulera mig och oss hemma. Hemester helt enkelt.

Februari

Dubai? Jag hör mycket gott om Dubai men känner mig tveksam till landet och det förtryck som finns där. Dock är jag alltid superless på mörkret och slasket så här års så en långhelg i solen kanske ändå är vad jag behöver?

Mars

Jag har prioriterat bort Italien till förmån för Sverige sedan Nils föddes men i sommars när vi var där kände jag hur bra jag mår där. Älskar människorna och värnen och havet. En vecka i Sorrento önskar jag mig i mars.

April

våra evänner som tidigare bott i Kitzbühl bor nu i Japan, jag tycker de är så häftiga och drömmer om att åka och hälsa på. Cykla runt, se på naturen, kanske åka skidor och se alla neonljus.

Maj

Nils vill åka till hull och hälsa på våra vänner där. Och jag skulle vilja åka till Cornwall och London och jag behöver bygga på vår relation med musikaler och kultur. En tågluff i England kanske?

Juni

jag längtar så himla mycket efter New York. Det är så lätt där. Språket är inga problem. Allt finns överallt och vi har bara gjort favoritsaker dvs promenera, äta och prata. Jag drömmer om en resa dig med V innan vi blir fler i familjen. Om vi blir fler det vill säga.

Juli

Direkt från New York tar vi oss till häftig natur och får en överdos av grönt i Skottland. Har också hört mycket gott om Glasgow som är en fin gammal stad.

Augusti

i augusti får vi förhoppningsvis besök i Sverige från våra bästa bästa vänner i England. Då ska vi visa upp det bästa Stockholm och Höga kusten har att erbjuda. Vandra högakustenleden, bada i havet, gå på söder och se Skansen. Ser redan framemot det!

September

jag känner en sådan ödmjukhet inför Berlin. Bara en tågresa bort och ändå är vi typ aldrig där. Jag är så fascinerad av Berlins historia och tycker staden är så himla mysig. Här vill jag spendera en långhelg.

Oktober

Maine är inte det fint så här års? Tänker färgglada löv, vacker natur, thanksgiving (eller vänta den är i november va?). Julklappsöppningen blir iaf bortgjord och vi ser så mycket fint. Varför ser vi inte ännu mer av USA kommer vi fråga oss…

November

Min födelsedagsmånad och “allas” hatmånad, men nog kan även november vara en hit om man spenderar den på rätt ställe; Singapore skulle vara häftigt. Jag vet faktiskt inte alls vad jag aka förvänta mig av den staden men jag är helt säker på att den är en upplevelse utöver det vanliga. Speciellt efter att ha sett crazy rich in Asia.

December

Jul eller ännu hellre Nyår firar vi på Zanzibar. Ligga på en solstol och sippa på något kallt att dricka. Bada och svettas. Äta grillat på stranden istället för julbord. Ja så gör vi!

2017

2018

2019

Kommentarer inaktiverade för En resa i månaden 2020