Girlytalk

Tre tv-tips

Det har varit hektiskt i december, så ledigheten som börjar idaaaaag! Är så efterlängtad. Har så många planer som alla går ut på att ha det juligt och mysa. Julen är faktiskt ganska kravlös för mig. Jag gillar att baka och ge presenter. Och Nils är nöjd med allt.

För att komma lite i julstämning tänkte jag se en julfilm: a christmas Prince – a royal baby.

Skådespelerskan går konstant runt med händerna på magen, den knappt synliga magen trots att hon är ca 3 veckor från att föda… ja men hela storyn är så löjlig och skådespelet är uselt. Tänkte på massa saker som var konstiga eller dåliga med den här men nu känner jag bara “blö”.

På SVT däremot har vi sett the Clinton affair. Med risk för att framstå som helt obildade så visste vi mycket lite om Bill Clinton och Monica Lewinsky. Ja vi hade väl någon form av koll på huvuddragen men sen tog det stopp. Den här dokumentärserien var väldigt välgjord (om än amerikansk) och detaljerade. Det känns lite som om det är allmänbildning, speciellt nu när jag kan det… eller har hört det.

Jag såg också a star is born som jag hade hört skulle vara världens bästa film. Njae… helt okej med fantastisk sång men världens bästa film är den långt ifrån.