Girlytalk

Årets sista vardagsvecka

Har varit låg i helgen. I min mensapp så kan jag se att jag alltid blir det dagen efter mens. Känner mig så orolig och nästan paranoid. Paranoid är min “ångestkänsla” och i perioder har jag haft anledning att vara paranoid. (Stalkers och liknande).

Imorgon börjar i alla fall årets sista vardagsvecka. Idag är jag inte alls taggad men en god nattsömn på det här så. Kanske.

På lördag åker vi till Sverige, vilket jag kommer tjata om hela veckan. Så jag ska packa, tvätta, slå in julklappar, se till att allt är med. Ja ni vet… och så jobba. Har noll lust till jobbet. Alltså ingen men jag borde kunna härda ut 4 dagar. Hoppas kan man ju.

På Instagram finns en bild från julfesten på jobbet @brulexandra. Häng med mig där.

Kommentarer inaktiverade för Årets sista vardagsvecka