Girlytalk

Fredagssvammel

Jag avslutade arbetsveckan med en dålig känsla i magen. Trött och lixom less. Känner att åh, vad jag vill bli gravid nu så att jag får byta fokus och vara föräldraledig igen. Ja jag tror att jag får känna så. Jag känner att livet måste ta en ny riktning. Min närmaste kollega slutar om max 1.5 år och då behöver jag en plan.

Nästa lördag åker vi iväg för julfirande och jag längtar ihjäl mig. Läsa och vila och leka och låta mobilen vila.

I olika forum eller bara när lite tid finns reflekterar jag över året som gått och känner mig förvirrad. Var det bara så här? Hur kunde det vara så mycket?

Borde städa lite till. Borde gå och lägga mig. Borde fixa. Byta ljus. Slå in julklappar. Sticka. Men nöjer mig i soffan. Framför en film med mobilen.

Hoppas ni har en härlig fredag!

Kommentarer inaktiverade för Fredagssvammel