Girlytalk

Bergochdalbana

Jag är redo för helg. Vill bara få slappa och slippa den här veckans bergochdalbana. Men.. det ör torsdag och jag dricker första koppen kaffe i soffan. Här kommer en sammanfattning:

I tisdags hade jag en toppendag. Ett förslag jag la fram fick bifall, vi fick en extra dag ledigt vid jul (i julklapp av företaget), vi fick som vi ville med en grej som händer nästa år. Jag hade ett möte med två av mina chefer och vi fick mycket beröm för vårt arbete.

Igår däremot… det var första dagen jag inte tog med mig kaffe i termos. Och då var vattnet på jobbet avstängt… sedan hade jag en elev som vägrade göra ett prov. Och satt i telefon med hens mamma vid 20:30 på kvällen… däremellan la jag 3 timmar på att reda ut ett slagsmål som innehöll både rasism och sexism. Kul… så av vad jag borde jobba med fick jag gjort ungefär noll. Sen bråkade jag med Nils och fortsatte jobba medan han fick roa sig själv. Känns inte alls bra men har i hans liv hittills hönt en gång så han överlever nog.

Idag försöker jag ge mig själv bättre förutsättningar. Kaffe i soffan, fokus på det jag måste göra för det är en heldel och ikväll ska jag baka.

(Japp jag har lite pms också…)

Kommentarer inaktiverade för Bergochdalbana