Girlytalk

Helgen och veckan som kommer

I fredags var jag sååååå trött. Men med vila och en rejäl sovmorgon så blev det ju helg tillslut. I lördags var vi hemma och chillade och jag kände mig så tacksam för att Nils kan och vill leka lugna lekar. V och Nils byggde en stad som heter Sverige och så lekte han med olika fordon. Sedan tog vi fikat och åkte upp till snön.

Jag frös för jag insåg att jag kastade mina trasiga vinterskor förra året och ja… jag har inte köpt nya. Beställde ett par nu i helgen och i stan är det ju snöfritt. Mysigt iaf och eld är ju så meditativt.

Idag har vi tagit det ännu lugnare. Vi såg Lasse-majas detektivbyrå. Jag somnade en sväng men Nils var superrädd. Men det var mysigt. Det tror jag Nils också tyckte. Och väldigt spännande!

Nu ska jag iväg och pyssla med en vän. Men här kommer planerna för veckan:

Måndag pch tisdag gör jag tester på jobbet. Det gör mig helt slut i huvudet. Och efter tisdag är det ju typ helg. Jag ska till frisören och så ska jag äta lunch med en fd kollega på fredag. Vardag vardag vardag. I helgen ska jag sälja barnsaker på en barnsaksmarknad så det måste jag också rodda lite med.

Kommentarer inaktiverade för Helgen och veckan som kommer