IVF,  resan mot mamma

Framsteg!

På träffen med kliniken fick jag frågan om jag har ägglossning, jag antar det eftersom min app påstår det varje månad. Ibland har jag kissat på stickor men har liksom aldrig fått 100% säkert att test linjen och kontroll linjen är lika starka. Med andra ord, jag har nog inte riktigt vetat. När jag då var hos gynekologen i augusti så påstod ju han att han såg en äggblåsa som var på väg att släppa så där tyckte jag mig få det bekräftat.

Väl hos läkaren fanns inget sådant noterat, utan det var bara jag som påstod det och hon kunde inte vidimera det. Så den här cykeln har jag nu kissat på pinnar i 10 dagar. Så idag hände det här…

Vilket betyder ägglossning inom två dagar helt enligt förra cykeln, dag 19! Så fortsätter resten av cykeln enligt föregående månads betyder det att jag ska in till kliniken för insemination runt 25-27 november. Spännande att ta nya steg och insikter varje månad!!

Och ja, Clearblues avancerade ägglossningstest kan jag verkligen rekommendera. Så mycket lättare att förstå. En tom ring = negativt, en glad gubbe = positivt och hade jag varit i en relation hade den indikerat ”knulla som kaniner” de närmaste två dagarna.