Girlytalk

Vecka 43

Två fredagar i rad har jag varit redo för medarbetarsamtal med min chef. Första fredagen blev hon sjuk, andra hade jag sett fel på datum men nu på fredag ska det väl ändå bli av!

Helgen som kommer innehåller fika hos en bekant jag hjälpt och en finmiddag på kvällen. Ska bli så härligt att få klä upp mig och få håret fixat av ett proffs. Och vara tillsammans med min man så klart, ganska skönt att ha andrafiolen för den de vill prats med är ju Volker. Jag är bara en snygg accessoar.

Idag har det varit 25 grader men i veckan verkar hösten komma hit. Jag hoppas på att få träna i frisk och klar luft. Träffa en vän på en fika och skvallra lite, hitta på något roligt med Nils, kanske en tur till lekparken alldeles för sent. Och så allt det vanliga. Som influenser inte verkar göra. Tvätta, städa, laga mat, handla. Plocka. Ja ni vet?!

På jobbet är det lugnet före stormen. En vecka av lite möten och förberedelse inför alla mitterminsprov som börjar vecka 46 och sedan håller på till vecka 50.

Kommer bli en finfin vecka det här!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 43