Girlytalk

Känslosam dag

Igår var en känslosam dag. Det är lixom som om känslorna är utanför kroppen just nu. Mycket kretsar kring Nils och dagis och vad som händer där… eller inte händer där. Dagis har lixom aldrig varit lätt för oss.

Åkte hem efter jobbet och åt lite choklad. Andades djupt och tänkte att jag borde ha tränat istället. Men vila är nog mer vad jag behöver.

Det vände sen. Jag skrev det här och skulle dra och hämta Nils på dagis. Älskar den där ungen! Vi stannade kvar en halvtimme och jag älskar att se nils leka med kompisarna. Fantasin flödar och de leker så fint. Passade på att prata med en fröken också och även det samtalet kändes tröstande.

Sedan åkte vi hem och skar gurka. Åt upp den. Åt rester till middag. Lasagne och tortellinin. Sedan drog jag med mig grabbarna ut på en promenad. Mörkret faller snabbt men igår blev det aldrig kallt. 18 grader på kvällen! Ljuvligt för en promenad. Kan sakna de där härliga höstkvällarna men att inte fundera på om det är varmt eller om sommaren heller uteblir i år är ljuvligt.

Nu har vi mysmorgon, jag har redan en begynnande huvudvärk men annars är det en fin dag!

Kommentarer inaktiverade för Känslosam dag