Girlytalk

Vabb och pms är en dålig kombination

Idag har jag sett “Justin time” i nio timmar med en treåring i knät. Så frustrerande vabb-dag men också mysig. Försöker tänka så. Det ör mysigt med närhet för Nils slösar inte med sånt (och har aldrig gjort) men det är tärande också. Det kröp i kroppen tillslut och det kändes som om mitt huvud skulle explodera av alla ljud på Justin time.

Jag har dessutom pms, så det lixom kryper i kroppen. Gah! Ville döda V när han kom hem från jobbet.

Beställde en ny jacka. En sån här igen. Får se om den också sitter som en smäck. Den jag haft i fyra år är supersliten och skitig. Har tvättat den flera gånger men nu går ser inte bort längre. Älskar dock modellen och märket så håller mig trogen den.

Tjafsade med min mamma på telefon. Blir så less på henne. Och säkert hon på mig. Men avslutade med ett härligt samtal med en bästa vän.

Kommentarer inaktiverade för Vabb och pms är en dålig kombination