Girlytalk

En extra dag och en flisa i en tand

Igår tog jag en extra dag. Jag var bara hemma. Hade ont i magen och mådde konstigt. En hel dag hemma framför tvn med bara lite småjobb var precis vad jag behövde.

Jag vet inte hur det gick till men kände iaf med tungan att en flisa i en tand långt bak har lossnat. Eller den är så där “vass” som hela tänder inte är. Jag har haft så mycket problem med tänderna sedan jag var gravid och kräktes hela tiden. Ja ni vet ju hela den karusellen och jag är inte peppad på att den ska börja om. Känner mig så ledsen och uppgiven. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till förutom att ringa tandläkaren och det vill jag inte.

Idag är även Nils ledig och då laddar vi för en tur till badhuset. Det var längesen vi var där så det ska bli kul. Förresten. Ni andra med diabetes eller som har barn och vill informera om sjukdomen på ett lätt sätt det finns ett avsnitt av doktorerna om diabetes. Nils tycker det ör superspännande.

Kommentarer inaktiverade för En extra dag och en flisa i en tand