Girlytalk

Det är inte lätt att ställa om sig

Vardagen tuffar på och det har inte varit lätt för Nils. Han har inte varit så ledsen som tidigare men tjena vad han tänker. Tankar som är långt ovanför den fysiska ålder han är. Jag tänkte att jag skulle dela del med er men helt ärligt blir det för “naket”. Jag älskar att dela tankarna med honom även om det är tunga grejer. Jag går ofta runt med en klump i magen av hans tankar så hur ska inte han känna sig?

Tröttheten efter dagis och ett nytt favoritprogram har lett till att tiden framför tvn är för mycket. Och tjatet om tvn är konstant. Så… vi köpte nya leksaker till honom.

Det mesta hade han redan fått i present men vi la till bilen och skotern. Och det funkade! Leken tog ny fart. Gubbarna åker på semester, cyklar, packar in och ur sig ur bilen och har sig.

Han har slutat tjata om tvn och leker även med annat. I helgen drog han fram pyssellådan och målade en lång stund. Det är viktigt för mig att Nils kan leka själv och sysselsätta sig men då måste vi också ge honom förutsättningar för det.

Nu ska det också rensas ut grejer! Love that!

Kommentarer inaktiverade för Det är inte lätt att ställa om sig