Girlytalk

Jag är så slarvig

Alltså en sak jag blir så less på är att jag är slarvig. Inte så att jag tappar bort saker på löpande band, förutom när jag har världens sömnbrist, men med räkningar. Jag korrekturläser aldrig ocr-numret. Fick ett sånt där “betala eller så skickar vi till kronofogden” brev idag. Det rör sig om något jag betalar varje månad så jag har betalat alla månader utom maj. Då betalade jag men skrev fel och fick pengarna åter på kontot. Något jag inte alla refererade över då, så klart!

Det är ju bara att betala men jag känner mig så dålig när det händer. Som om jag inte är vuxen nog att ta hand om mig själv. Blir så less och får en klump i magen. Tänker att lyxfällan kommer och tar mig. Så blir jag utskämd på bästa sändningstid.

Nu var det ju inte värre än att jag betalade. Ringde faktiskt företaget först och frågade varför de inte påmint mig förrän nu. De hade dem sa de. Vi har ju varit borta hela sommaren och bor inte i Sverige så.. den har jag inte sett.

När jag hade eget företag hade jag en person som skötte allt med pengar och fakturor och det var så skönt. Har fortfarande en bankman som sköter investeringar och sånt men betala räkningar ska jag göra själv. Skulle dock vara skönt att leja bort det. Skulle behöva en personlig assistent som alla (?) andra influensers.

Kommentarer inaktiverade för Jag är så slarvig