Vardagen

Nystart

Sommaren gick i ett och halva september bara flög ut genom fönstret. Det blev fokus på återhämtning och vila men i helgen som var så var det fokus på att ha kul, njuta och fira allt som firas kan.

Vi åkte till Göteborg för att fira Happy som fyllde 40. Jag blev lite kär i Göteborg. Kände att det är en himla trevlig stad – bra storlek, härligt utbud av affärer och shopping och skön känsla. Har inte känt så om Göteborg på flera år, sedan innan jag flyttade dit en gång i tiden. Helgen innehöll allt från bubbel och bullar till presenter och hamburgare till spa och sena nätter. En alldeles fantastisk helg. Jag fick fantastiska örhängen från Caroline Svedbom senaste kollektion. Underbara höstigt gröna – tack Happy!

Nu är vi tillbaks i Oslo men jag åker till sommarstugan på onsdag eller torsdag. Vi var ju supersjuka när vi lämnade i somras så hann aldrig städa och fixa undan. Icey kommer på fredag så jag har några dagar att sortera och packa undan. Denna vecka ska jag också ge mig på två fritids distanskurser (alltså jag ska inte läsa microekonomi liksom), preppa lite paket och börja planera inför vår bröllopsresa. Och så ska jag komma ikapp med bloggen. Jag är riktigt pepp på att skriva nu.

Hej hösten, vi började lite på fel fot men nu tror jag vi kan bli kompisar igen. Du vet ju att det är min favorit.