Girlytalk

Nu vill jag dricka rödvin

Jag var inte gravid den här månaden. Jag var förkyld. Och när mensen kom så kändes det helt okej.

När vi försökte bli gravida med Nils var jag ledsen varje gång mensen kom. Kände mig så ledsen och sorgsen som att mensen var ett barn som aldrig blev, eller så är det väl, men ett barn som dog.

Det fanns ett litet hopp men när mensen kom kändes det okej. Skönt att veta. Slippa fundera. En viss lättnad också.

Samtidigt kände jag att jag vill bli gravid nu! Jag vill inte vänta och hoppas på tur utan jag vill ha jättemycket sex kring ägglossning och maximera våra chanser.

Jag känner mig så lyckligt lottad i allt det här. För ett barn till skulle vara en bonus för oss. Strösslet på glassen. För jag har ju redan ett barn. Som är alldeles friskt, knasigt och underbart och jag håller stenhårt fast vid tacksamheten över det. Jag vill inte leva så mycket för ett barn som inte finns att jag glömmer att njuta av det barn jag redan har.

Kommentarer inaktiverade för Nu vill jag dricka rödvin