livet

Vecka 36

Söndag och veckan har gått i ett! Fyllda arbetsdagar och kvällar med styrelsemöte i bostadsrättsföreningen, bokklubb och middag med jobbet. Hann slänga in ett snabbpass på gymmet i onsdags, men jag känner mig rätt vilsen där tyvärr ska försöka göra mig bekvämare under hösten!

Den här veckan har jag dessutom haft E inneboende och hon har redan hunnit hitta nytt tillsvidareboende. T kallar det den lyckligaste och snabbaste skilsmässan i historien och det kan jag hålla med om, men jag är fundersam och tror att det inner bakslag. Är enormt glad över henner nyfunna boende. Havsnära, hyresrätt och lagom stort. Ett tag var hon inne på att tömma sparkontona, maxbelåna och köpa bostadsrätt… trots att jag försökte förklara riskerna med det tilltaget ville hon inte lyssna. Där insåg jag hur desperat och problemlösningsbenägen hon var. Hyra blir bra för henne, hon är ingen husägartyp.

Har precis bäddat ner mig, har vandrat 15km med två vänner idag och passat på att dela med mig av det jag kan om svamp, för det var tydligen massvis mer än deras kunskaper på området.

Öronmussling, Bohusläns landskapssvamp

Jag har också sökt ett jobb, jag vet inte riktigt om jag vill ha det… men kommer jag på intervju har jag lite frågor att ställa och så vill jag känna på chefen. Jag har insett att min nuvarande chef inte utvecklar mig, två år av bristfällig feedback känns tillräckligt. Dessutom börjar jag bli lite utmanad av att jobba bredvid en av mina bästa vänner, jag håller med J – man bör inte blanda familj/vänner och jobb. Det blir en kladdig mix med dåliga förutsättningar för ett bra resultat.

Kommentarer inaktiverade för Vecka 36