Girlytalk

Ledsen och lite överallt

Mina tankar just nu är överallt och jag känner mig så ledsen. Jag in inte koppla det till något speciellt utan lixom allmän känslan är ledsen.

Har tagit mig några dagar men insåg just att det, så klart, är pms! Fyllde i det i min mens-app och mensen kom genast närmare än beräknad. Ägglossningen flyttades också så gravid är jag nog inte den här månaden heller.

Jag funderar mycket just nu. Jag gillar ju det. Kan fundera över både bra saker och dåliga. Så klart mer ledsamma saker just nu när humöret är stört sv hormoner.

På fredag ska jag fika med en vän som alltid ger mig massor med energi och jag känner mig så tacksam för att det ingår i mitt jobb att vara snäll mot andra. Just nu gör jag experiment där jag provar hur elever med språkstörning lär sig bäst, av en lärare i kostym eller “vanliga kläder”. Spännande och skönt att smita under dresscoden ett tag.

Kommentarer inaktiverade för Ledsen och lite överallt