Girlytalk

Vecka 36

Förra veckan jobbade jag fyra timmar övertid, varje dag! Galen vecka! Dock, hade jag sagt att den här veckan ör det okej nästa vecka skiter jag i alla andra och kör mitt eget race. Så det är mitt mål för veckan. Att bara fokusera på mitt.

Annars då? Nils är snorig och hostar så jag hoppas han kryar på sig snabbt. Vardagen är verkligen här och jag vill få det att rulla på innan vi blir sjuka, men sånt kan man inte styra ju.

Jo men en annan sak. Jag provade att handla på nätet, detta verkar supervanligt överallt men jag har aldrig gjort det! Satan va smidigt. Så jag veckohandlade i fredags och mitt mål nu är att inte handla mer på hela veckan. Kommer spara så mycket pengar på att inte handla lite varje dag. Gött!

Ni ska få läsa om vår helg, en dag på Elba och vad som får mig att må bra. Hoppas ni får en fin vecka.

Kommentarer inaktiverade för Vecka 36