livet

Hej!!

Jag har verkligen tappat det totalt när det gäller bloggandet, men jag tänker inte ge upp så lätt. Nu under sommaren när besöksstatistiken droppar ska jag försöka ta tag i det… ironin i det. Färre läsare fler inlägg, jaja det är nu jag har tid att försöka!

Vad händer då. En kort summering kanske?

– jag gjorde slut med T, som flippade och inte ville annat än ses. Vi är båda på Tinder men jag vet inte vad det betyder. Jag försöker att bara nyttja hans kropp, men är dålig att hålla hjärtat utanför. Måste nog avsluta det innan det blir för kladdigt. Det lättaste vore att träffa någon som fick mitt hjärta att dansa och sjunga igen.

– jag har bokat tid för fertilitetsutredning. Så i slutet av augusti ska jag och utreda om min kropp fortfarande kan bli gravid utan den långa och dyra processen med hormoner, äggplock, befruktning och insättning. En enkel liten plastspruta med tvättad sperma känns lättare och billigare.

– på jobbet går det i stort sett bra en i mitt team är långtidssjukskriven pga stress, det känns som ett misslyckande. Nu jobbar vi med att få teamet i balans, jag skyddar det som en arg svanmamma och försöker ändra beteenden och jobba med kulturen i gruppen. Och så fick jag en trevlig lönehöjning. Jag vet att man inte berättar om sånt, men jag blev glad och förvånad eftersom jag vet hur mycket vi hade att fördela!

– sommaren har börjat! Jag har tagit årets första dopp, varit till Kroatien med valda delar av familjen, firat en härlig midsommar på kusten och nedräkningen till semestern är i fullgång!

Nu kör vi igen, hoppas ni vill vara med på resan!!

Kommentarer inaktiverade för Hej!!