Girlytalk

Sorg i kroppen

Så… igår var egentligen en ganska trevlig dag. Jag tror jag fick jobbet jag sökte men jag orkade inte svara. Morgonen började dåligt. Låg vaken från 04:40 och tankarna rusade. Det är fortfarande för mycket och egentligen vill jag bara vila.

På förmiddagen träffade jag och Nils en kollega till mig samt hennes dotter. Barnen lekte fint och jag hann skvallra med kollegan. I slutet kom vi in på en tredje kollega. Det är ingen bra människa. Jag har förstått det nu. Jag har alltid vetat att hon har en nära relation till chefen och sedan ett halvår också att hon baktalar mig när tillfälle finns. Men jag har senaste månaden förstått att det är värre än så.

Kollegan har försökt få mig att tro att andra kollegor tycker illa om mig, att andra arbetsgrupper tycker illa om vår arbetsgrupp och liknande saker. Dessutom har jag förstått att hon alltid hamnar i konflikt med de hon ska samarbeta med och att hon då manipulerar chefen så att de är på hennes sida. Lögnerna haglar.

Att veta att jag inte är ensam att misstro den kollegan gör mig bara mer ledsen. Jag trodde ju jag fått en vän. Men icke. Samtidigt kan jag ta att alla inte gillar mig men det som händer kring henne är sjukt.

idag har jag möte med min chef och behöver återkomma om det nya jobbet jag fått. Ska nog se om jag kan samla en timme eller två sömn till. Så mycket ligger på minus.

Kommentarer inaktiverade för Sorg i kroppen