Girlytalk

Fotvårtor

När man är gravid är man, enligt min barnmorska, mer mottaglig för att få fotvårtor. Och visst fick jag en. Inget egentligt problem men inte heller så fräscht. Så i ja, men typ tre år har jag försökt få bort den. Men det har varje gång lett till att den spridit sig och tillslut hade jag fyra vårtor.

Jag har provat det mesta inom vårtmedel och frysning. Men envist har den bitit sig fast.

Så tillslut förklarade jag krig. Nu jäklar.

Först ett lager vårtmedel. Som jag lät torka hjälpligt. Och sedan på med ett lager nagellack. Huden runt om tog mycket stryk men på ca 1 vecka så ramlade den största (första) vårtan av. Och de andra har blivit betydligt mindre. Jag har provat både vårtmedel och nagellack var för sig men det har inte gett några resultat.

Alltså jag målade med båda dessa medel morgon och kväll i ca 1 vecka för att få resultat. Nu låter jag huden vila lite innan jag ger mig på de sista vårtorna.