Girlytalk

microstädning

Jag när en dröm. Att ha precis de sakerna jag behöver, och inga fler, och alla har sin plats. Jag älskar lådor och necessärer och att ja, man allt finns där man vill hitta det och att det är lätt att plocka undan. Tyvärr är inte min man inne på det spåret. Eller han är uppväxt i ett hem med mängder av saker (mycket skräp) och allt bara trycks ned i lådor eller skåp eller ett hörn. Ja han fattar. Han är inte så bra på att hålla ordning. Så jag skällde på honom ett tag, hehe, och sedan började jag städa skåpen i köket. Microstädning.

Typ vårt hörnskåp är fyllt med massor. Te kylväska, Ipren, alkohol, glögg… tomtebloss och ersättning för bröstmjölk hittade jag också. Drog ut allt och organiserade och fixade.

Blev nöjd! Gjorde så med flera skåp och lådor. Så härligt göra tycker jag.

Kommentarer inaktiverade för microstädning