Girlytalk

Saker jag inte gör på jobbet:

Går på toa. Jag fattar att det inte är hälsosamt att hålla sig från 07-16 minst men att inte gå på toa är så inarbetat att jag inte känner att jag är kissnödig förrän jag ser vårt hus. Eller förskolan. Då blir det kris.

Sätter in saker i pärmar. Jag har en idé om att jag borde sätta in saker och att jag är superorganiserad men nej. Det ligger papper i högar och väntar på att bli insatt både med och utan plastficka.

dricker vatten. Ett glas till maten men borde dricka så mycket mer. Jag vet ju det. Ändå så står vattenflaskan halvfull på skrivbordet. Skulle jag dricka ner skulle jag nog också troligen behöva gå på toa.

Lyssnar på radio. Minns hur mysigt det var när jag var på pappas jobb, oavsett var i världen det var, lyssnade han på Sveriges radio. Kan det ha varit P3 först och sedan P1. Jag sitter och pratar mest och kan inte fokusera med radio. Sitter dessutom i typ kontorslandskap och tycker jag blir trött i örat av hörlurar.

sitter still. Är så imponerad av folk son lixom sitter på sin arbetsplats och kanske skickar ett Mail om de vill någon något. Jag springer isf runt och ser om jag hittat personen. Gillar att röra mig och gillar inte att vänta. Tror jag är den enda som jobbar så på mitt jobb så jag fattar om jag irriterar folk.

Kommentarer inaktiverade för Saker jag inte gör på jobbet: