Girlytalk

Så som livet kan vara ibland

Livet är så lustigt. När jag skrev mitt veckoinlägg så kände jag mig för första gången på länge i fas med sömn. Så där som om livet var rätt okej ändå och inte så trött som jag varit tidigare. Så jag somnade och kände ändå att det var rätt skönt att det var en lugn vecka framför mig. Klockan 02 väckte Nils mig. Han hade feber.

Ja det blev inte så mycket sova trots allt och när jag lämnade Nils med V som vabbade kändes det skit. Gjorde undan alla måsten och handlade innan jag bytte av V vid 14.

Vi lekte med glitter och såg på film. Förutom feber så har han inge symtom. Det brukar ju alltid sätta sig på lungorna hos Nils så vi väntar och ser.

På kvällen bäddade jag ned Nils i vagnen och tog en kort löptur. Mysigt tyckte Nils och skönt att röra på mig. V jobbade på kvällen så då gället det att hitta tillfällen.

Sedan somnade Nils i min famn och jag kunde jobba lite innan jag också somnade. Idag väntar samma vända. Jobba halvdag och sedan hem och vabba.

Kommentarer inaktiverade för Så som livet kan vara ibland