Girlytalk

Vecka 15

Så här ser det ut i min kalender nästa vecka:

Tomt! Kanske inte riktigt så tomt som det ser ut men det är en ganska vanlig vecka för mig. Jag har dock en hel del jobb att ta igen från när jag var sjuk.

på måndag ska jag presentera en ny del i projektet jag jobbar i och jag har inte hunnit helt klart än… sedan fortlöper veckan ganska som vanligt (vad jag vet idag) med ett stort möte på fredag som krockar med annat så får se hur jag löser det.

Fritiden verkar inte heller bjuda på mycket. Jag köpte lite nya kläder till Nils i veckan som var så jag hoppas de anländer och är lila fina som jag hoppas. Jag behöver också tvätta och lixom komma i ordning inför resan till Sverige på skärtorsdagen. Jag hoppas på att få till min träning som jag önskar och kanske en träff med en vän eller två. V jobbar hemma hela veckan och det känns faktiskt skönt. Ska nog förbi biblioteket och ge mig på säsong tre av en serie. Ja. Ibland är livet väldigt mycket vardag.

Kommentarer inaktiverade för Vecka 15