Girlytalk

Så härlig lördag

Veckan som gick är inte inskriven i historieböckerna som den bästa. Tung på massa sätt och nästa vecka har jag två saker att fixa som känns tunga. Vill vara ha påsklov och åka till Danmark och Sverige och umgås med vänner. Imorgon ska det bli 18 grader här och spöregn. Kul. Känner mig peppad!

Idag har vi haft en underbar helg tycker jag. Vi var på två olika second handaffärer och inhandlade bland annat blomkrukor. Våren är ändå här! Så, plantera om, fixa. Vi åkte också förbi en gullig liten marknad med skott och småplantor. Köpte två palettblad och en annan lite hängig blomma. Om de tar sig får ni se dem.

Sen fikade vi. Älskar citronmarängpaj! Denna var dock nästan för söt.

Och sedan hängde vi hemma. Titttade på tv. Läste. Fixade middag. Verkligen slappade. Jag stukade foten igår när jag tränade så jag är inte supernöjd med det. Försöker vila. Känner mig även mentalt ganska dränerad. Nu ska vi ge oss på en ny serie.

Kommentarer inaktiverade för Så härlig lördag